Ολοκληρώθηκε η έκθεση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και λοιπών θεμάτων περιβάλλοντος και καθαριότητος , τα οποία προέκυψαν μετά την επίσκεψη στην εδαφική Περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου ειδικής ομάδας καταγραφής αποτελούμενη από στελέχη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου και των υπηρεσιών του, εκπροσώπων του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.
Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω, προβλήματα και ζητήματα που περιλαμβάνονται στην έκθεση αυτή και των οποίων την ιεράρχηση και την επίλυση προγραμματίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου.
· κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
· βελτιώσεις δρόμων
· κλάδεμα δέντρων
· απομάκρυνση πινακίδων
· καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων
· σήμανση στάσεων δημόσιων μέσων μεταφοράς
Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: «Η ενέργεια αυτή η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάριν στην άψογη συνεργασία επαγγελματιών του τουρισμού, Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και του Δήμου Χερσονήσου, αναδεικνύει την βούληση της Δημοτικής Αρχής για αποτελεσματική εξεύρεση λύσεων σε όλα τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν την κατάσταση του οδικού δικτύου, πάντοτε με προτεραιότητα αυτά που αφορούν την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook