Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, το Εμπορικό -Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων συνδιοργανώνουν από την Πέμπτη 14 έως το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Χανιά με τίτλο “Δώστε Χρώμα στην Πόλη”.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η δημιουργία θεσμού για την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης κατά την περίοδο των αποκρεών αλλά και η τόνωση της επιχειρηματικότητας των Χανίων.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με δωρεάν διαδρομές για όλους που θα πραγματοποιήσει το «Μετρό των Χανίων»-τρενάκι που θα μεταφέρει πολυάριθμες ομάδες ντυμένες με χρώματα στους «σταθμούς» πάρτι της διαδρομής, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης στις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Σκαλίδη – Μαργουνίου – Κυδωνίας – Πλατεία 1866 – Νικολάου Πλαστήρα – Ανδρέα Παπανδρέου – Πλατεία Δικαστηρίων – Χ.Πλουμιδάκη – ΤΖανακάκη με αφετηρία και τερματικό σταθμό την Δημοτική Αγορά και από τις 9 το βράδυ στα καφέ μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν κάνοντας πάρτι

Το τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, όπου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι στην οδό Τσουδερών με ζογκλέρ, Djs, σε ένα μoυσικό ξεφάντωμα με πολλά χρώματα. Η εκδήλωση του Σαββάτου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών του τόπου μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τους συνάδελφους έμπορους-επιχειρηματίες τις ημέρες Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου αλλά και το Σάββατο 16 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθούν τα αποκριάτικα δρώμενα να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας ενεργά. Στόχος μας είναι η ετήσια διοργάνωση καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook