Επιστολή προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Μανιτάκη απέστειλε η Ομοσπονδία Εκτελωνιστών Ελλάδας σχετικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο του Περιφερειακού Κέντρου Φυτοπροστασίας και Ποιοτικού Ελέγχου Ηρακλείου Κρήτης.
Στην επιστολή τους τα μέλη της Ομοσπονδία Εκτελωνιστών Ελλάδας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ελπίζουν να επικρατήσει δημοσιονομική και οργανωτική σωφροσύνη, ώστε να μη θιγούν, καίρια και καθοριστικά, τα εμπορικά και εξαγωγικά προτερήματα του συγκεκριμένου τομέα της Μεγαλονήσου.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:
\”Αξιότιμε κύριες Υπουργέ,
Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. 06-08/03/2013 εγγράφου του Συλλόγου Εκτελωνιστών Κρήτης, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε επικουρικά την έκπληξη και απαρέσκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, στο ενδεχόμενο να καταργηθεί το Π.Κ.Π.Φ & Π.Ε. Περιφέρειας Κρήτης.
Σε μια κρίσιμη εποχή που ζητούμενα είναι η ανάπτυξη, η μη γραφειοκρατία, η ταχύτητα και η ευρυθμία, αλλά και η ενίσχυση των μηχανισμών προώθησης εξαγωγών κ.λπ., είναι αδύνατον να κατανοήσουμε ποια νοσηρά και «ανάποδη» δημοσιονομική νοοτροπία επιβάλλει και προωθεί λύσεις που θα περιορίσουν το αγροτικό, εμπορικό και εξαγωγικό πλεονέκτημα της Κρήτης.
Συμφωνούμε και προσυπογράφουμε απολύτως το περιεχόμενο του προαναφερόμενου εγγράφου των Κρητών Συναδέλφων μας και ελπίζουμε (εφόσον υπάρχει η σχετική πρόθεση στο Υπουργείο σας), να επικρατήσει δημοσιονομική και οργανωτική σωφροσύνη, ώστε να μη θιγούν, καίρια και καθοριστικά, τα εμπορικά και εξαγωγικά προτερήματα του συγκεκριμένου τομέα της Μεγαλονήσου.
Φυσικά θα παραμείνουμε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και συνεργασία.\”
agrotypos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook