Ένα ακόμη επεισόδιο στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων απειλητικής συμπεριφοράς πρόσθεσε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα τη βία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πως «δε μιλά για την κόκκινη βία». «Εχει χρώμα η βία στα πανεπιστήμια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο και άποψη για όλες τις μορφές βίας εκτός από αυτές που καλύπτουν όλες οι συνιστώσες του, γιατί από εκεί προέρχονται τα καρκινώματα μέσα στα πανεπιστήμια».

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα των «Νέων», παρενέβη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου. «Θα βάλετε και τα τανκς;» ρώτησε για να εισπράξει την απάντηση:«Αν μπορούσαμε να σας ρίξουμε, θα βάζαμε και τα τανκς».

Μάλιστα όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνειδητοποίησε τι είπε, ανακάλεσε… και μίλησε για χιούμορ. «Οι ξεφτιλισμένοι του ΠΑΣΟΚ βάζουν βίντεο και δεν καταλαβαίνουν ούτε το χιούμορ μας. Δεν είμαστε υπέρ των τανκς, ούτε της δικτατορίας», είπε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook