Ότι ο 82χρονος George Soros προτιμά τις νεότερες γυναίκες, είναι λίγο – πολύ γνωστό. Ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής αρραβωνιάστηκε, το περασμένο Φθινόπωρο, με την 40χρονη σύντροφό του, Tamiko Bolton.

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι το επεισοδιακό τέλος της 5ετούς σχέσης που είχε ο Soros στο παρελθόν με την Adriana Ferreyr, μία Βραζιλιάνα πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών σειρών. Όταν χώρισαν, το 2010, εκείνος ήταν 80 ετών και εκείνη μόλις 27.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της μάλλον ταραχώδους σχέσης, ωστόσο, θα παιχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, καθώς αποδεικνύεται ότι οι σχέσεις του Soros είναι τουλάχιστον περίπλοκες.

Πέρυσι, η Βραζιλιάνα καλλονή κινήθηκε νομικά κατά του πρώην συντρόφου της. Με μία αγωγή, του ζητούσε αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, γιατί όπως ισχυρίζεται, ο Soros δεν τήρησε ποτέ την υπόσχεσή του να της χαρίσει ένα διαμέρισμα αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων.

Η υπόθεση της στηριζόταν σε κάποια γλυκόλογα που της ψιθύρισε στο αυτί ο Soros, σε μία ρομαντική στιγμή τους.

Όμως, η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ferreyr, ο Soros την χαστούκισε και προσπάθησε να την πνίξει. Επιχείρησε, επίσης, να τη χτυπήσει πετώντας της ένα γυάλινο φωτιστικό. Το βαρύ αντικείμενο δεν την πέτυχε, αλλά έπεσε κάτω και της έκοψε το πόδι.

Τώρα, ο Soros αντεπιτίθεται. Μηνύει την πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση και επίθεση.

Κατά τη δική του εκδοχή, μάλιστα, το περιστατικό με το φωτιστικό εκτυλίχθηκε πολύ διαφορετικά. Η Ferreyr ήταν εκείνη που του πέταξε τη λάμπα, πετυχαίνοντάς τον στο χέρι, λέει. Ο ίδιος ουδέποτε τη χτύπησε, αλλά το κόψιμο στο πόδι της προκλήθηκε από τα γυαλιά της σπασμένης λάμπας.

newsmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook