Το Λιμενικό Ταμείο Χανίων και ο Δήμος Χανίων συμμετέχουν με περίπτερο του Λιμένα της Σούδας στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Cruise Shipping Miami 2013 στο Μαϊάμι της Αμερικής προβάλλοντας το Λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά ως προορισμό κρουαζιέρας σε εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιρειών και πρακτόρων κρουαζιέρας.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων κ. Κωνσταντίνος Μπροκαλακης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Χανίων κ. Δημήτρης Λειψακης και η Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών του Λιμενικού Ταμείου κα. Αρτεμίσια Σκουμπακη. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού κρουαζιέρας στον κόσμο στην οποία συμμετέχουν όλα τα λιμάνια-προορισμοί κρουαζιέρας και οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Με τη δράση αυτή το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων και ο Δήμος Χανίων έχουν ως στόχο να προβάλλουν στις εταιρείες κρουαζιέρας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την ασφάλεια που προσφέρει το Λιμάνι της Σούδας και ο προορισμός Χανιά τόσο στα πλοία όσο και στους επιβάτες κρουαζιέρας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται σημαντικές επαφές με εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας και πράκτορες στους οποίους γίνεται παρουσίαση των βελτιώσεων που έχουν γίνει στο Λιμάνι της Σούδας, όπως ο χώρος υποδοχής των επιβατών κρουαζιέρας, των έργων που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν, καθώς και της πόλης των Χανίων και του Νομού συνολικά, με θετική ανταπόκριση από τους εκπροσώπους των εταιρειών κρουαζιέρας.

Ο στόχος σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό στο χώρο της κρουαζιέρας παγκοσμίως, είναι η προσέλκυση νέων εταιρειών κρουαζιέρας και η αύξηση του αριθμού αφίξεων κρουαζιερόπλοιων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook