Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή \”Πρωινό mou\”, όταν η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη άρχισαν να λογομαχούν εντονα, ξερπερνώντας ίσως τα όρια.

Όλα άρχισαν όταν ξεκίνησε η προβολή ενός βίντεο, όπου την ώρα που έδιναν συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια on camera, η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδη τούς διέκοψε και τους απομάκρυνε, κάτι που θεωρήθηκε αγένεια από τη Σάσα Σταμάτη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά όμως είχαν άλλη άποψη, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα: \”Στα σχόλιά σου δεν μπορείς να είσαι τόσο απόλυτη. Είσαι απόλυτη και κακιά. Άνευ λόγου. Αυτό που λες για μένα, είναι εκτός θέματος\”, είπε η Σκορδά στη Σταμάτη, ενώ εκείνη επέμενε ότι εξαιτίας της αγενούς διακοπής της Κωνσταντινίδη οι δημοσιογράφοι χάνουν θέματα.

\"\"
 

\”Τι σημαίνει χάσαμε ένα θέμα; Αυτό που λες με προσβάλλει. Για μένα αυτό που είδαμε ήταν αρκετό. Αν εσύ θέλεις άλλα θέματα… Μα κάνεις από το τίποτα θέμα\”, πρόσθεσε η Φαίη σε έξαλλη κατάσταση.

Ο καυγάς κορυφώθηκε όταν η Σάσα Σταμάτη είπε στον Λιάγκα: \”Γιώργο, σε παρακαλώ. Έχει πολλά νεύρα. Ηρέμησέ τη το βράδυ\”.

Πριν προλάβει να μιλήσει κάποιος άλλος όμως παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας που είπε ότι κάπου στο στούντιο έχει πάρει φωτιά (και δεν εννοούσε τον καυγά). \”Θα καούμε σαν ποντίκια εδώ μέσα\”, είπε.

Κι αν σε μπερδέψαμε με τα πολλά ονόματα, δες το βίντεο για να καταλάβεις τι έγινε:


cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook