Άγρια επίθεση επί σκηνής από θεατή δέχθηκε η Γιούλη Ζήκου, πρωταγωνίστρια στην παράσταση «Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου».

«Έζησα εφιαλτικές στιγμές. Έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε». Αυτό δήλωσε σοκαρισμένη στην εφημερίδα Espresso η γνωστή ηθοποιός που είδε την 50χρονη να ανεβαίνει στην σκηνή στο φινάλε του έργου (σ.σ. υποδύεται την τυραννική μητέρα του Έλληνα γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά) , να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα και να της τραβάει τα μαλλιά. Φωνάζοντας ταυτόχρονα «Κακούργα, εσύ φταις! Εσύ τον κατέστρεψες».

Ως αποτέλεσμα της άγριας επίθεσης η ηθοποιός βρέθηκε να έχει μελανιές στο δεξί της χέρι και τα πλευρά της. Ενώ οι φουρκέτες που υπήρχαν στην περούκα της καρφώθηκαν στο κεφάλι της με αποτέλεσμα αυτό ν΄αρχίσει να τρέχει αίματα.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η πρωταγωνίστρια δεν της κράτησε κακία, δηλώνοντας «Μετά την επίθεση η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά και της είπα \”σας έχω ήδη συγχωρήσει\”».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook