Ξεκίνησε δυναμικά η διεθνής έκθεση SeaTrade Miami 2013 που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχών. Το Ηράκλειο εκπροσωπεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κος. Γιάννης Μπρας αλλά και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κος. Εμμανουήλ Αλιφιεράκης.
Ο κος Μπρας δήλωσε: \”Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για την έκθεση εδώ και τέσσερεις μήνες. Έχουμε στείλει το υλικό μας με συγκεκριμένες προτάσεις, ειδικά για το Home Port, έχουμε κλεισμένα συγκεκριμένα ραντεβού με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου όπως με την Tui Cruises, την Costa Crociere, την Royal Caribbean, την Disney Cruises, αλλά και την Norwegian Cruise Line και την Carnival Cruise Lines.
Φέτος θα παρουσιάσουμε το project για το νέο Cruise Terminal που θέλουμε να κατασκευαστεί στο Αεροδρόμιο Ηράκλειου για την εξυπηρέτηση του Home Port , αλλά και τις νέες εφαρμογές τεχνολογίας που θα εγκατασταθούν στο λιμάνι με την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και θα προσφέρουν μια νέα εμπειρία πληροφόρησης και διαδραστικότητας στους επισκέπτες μας.
Επίσης θα παρουσιαστούν το νέο Project για το για το Fly, Stay & Cruise με την Ρωσική αγορά που για πρώτη φορά φέτος θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο, αλλά και οι νέες εκδρομές στην ενδοχώρα του Νομού\”.
Το Ηράκλειο συμμετέχει για τρίτη φορά σε αυτόν τον διεθνή θεσμό, εδραιώνοντας την παρουσία του στα παγκόσμια δρώμενα με αυξημένες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook