Μπορεί να «Μην κολλάει» μα «Πάνω από όλα», ο Μύρωνας Στρατής πάει Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι!

Με μια μοναδική συναυλία θα κορυφωθεί φέτος το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι, αφού ο  Μύρωνας Στρατής πρόκειται να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του όσους βρεθούν στο Ρέθυμνο την Κυριακή 17 Μαρτίου! Αμέσως μετά την Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων και το φαντασμαγορικό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στις στην παραλία Ελ. Βενιζέλου (πρώην Λαβύρινθος), στον ίδιο χώρο γύρω στις 19:30 μια μεγάλη συναυλία με τον αγαπημένο ερμηνευτή μικρών και μεγάλων Μύρωνα Στρατή, θα κρατήσει το κέφι ψηλά, μέχρι αργά!

Στην εκκίνηση της αντίστροφης μέτρησης για τα 100 χρόνια Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, που θα εορτασθεί το 2014, ο Μύρωνας θα είναι εκεί, για να τραγουδήσει με όλο τον κόσμο τις κορυφαίες επιτυχίες του. Η συναυλία είναι δωρεάν για όλους και είναι χορηγία των επαγγελματιών της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το Ρέθυμνο έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του

Οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του Ρεθύμνου πρόκειται να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοικτά από το πρωί, για όσους επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους, στην πλούσια και μοντέρνα αγορά της πόλης. Επιπλέον όλοι οι χώροι εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες καφέ, μπαρ, κλπ.) είναι έτοιμα να υποδεχθούν ντόπιους και επισκέπτες. Σε απόσταση λίγων λεπτών έξω από την πόλη, από τα προάστια της μέχρι τα κοντινά χωριά του Δήμου Ρεθύμνης, εστιατόρια και ταβέρνες θα περιμένουν όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους.

Από τις 9:00 το πρωί θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη. Οι οδηγοί θα μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στους εξής χώρους: στο Λιμάνι, τη Μαρίνα, δυτικά της Νομαρχίας, στην Πλατεία Δικαστηρίων, δίπλα από το ΚΤΕΛ, δίπλα από το εστιατόριο «Ηλιοβασιλέματα», στη Λ. Σταμαθιουδάκη (ανατολικά του εργοστασίου Φραγάκη), στην Αγ. Φωτεινή Κουμπέ, στο Ρέμα Συνατσάκη (χώρος λαϊκής αγοράς), στα σχολεία: 3ο Δημοτικό, 1ο Λύκειο,  2ο Γυμνάσιο & Λύκειο, στο Πάρκιγκ Φεσσά στο λιμάνι 10.00-19.00 (με χρέωση), στο ΜΕΓΑΡΟ, ΦΑΡΟΣ και ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ με μετακίνηση από τα ΚΤΕΛ από 12:00-24:00 ανά 10 λεπτά.

Άνδρες της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας θα είναι επί ποδός όλη την ημέρα για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Συστήνεται στους επισκέπτες να μην αγοράζουν φαγητό από υπαίθριες ψησταριές, ή από σημεία που δεν εκδίδουν νόμιμες αποδείξεις από ταμειακή μηχανή, καθώς τα τρόφιμα αυτά μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία τους. Προτείνεται στους επισκέπτες να επιλέγουν τα παντός είδους καταστήματα με το «Ειδικό Σήμα Υποστηρικτή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού».         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook