Αραιές νεφώσεις και μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, περιμένουμε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 13 έως 18 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια η μέγιστη θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Στα ορεινά θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 15/3, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 15/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 15/3, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους \’εως ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 15/3, προβλέπονται λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους  νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 – 5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook