Μπορεί να είναι μητέρα τριών παιδιών και να βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ για πάνω από δέκα χρόνια, όμως η Natalia Vodianova δεν έπαψε στιγμή να έχει το πρόσωπο και το σώμα έφηβης κοπέλας. Έτσι, μας δείχνει για μια ακόμη φορά το αψεγάδιαστο σώμα της για τη νέα κολεξιόν εσωρούχων από την Etam, και ενόψει Πάσχα ποζάρει φορώντας… αυτιά λαγού!

Το 29χρονο μοντέλο, που έχει το ψευδώνυμο «Super Nova», όταν δεν ασχολείται με το μόντελινγκ και δεν βρίσκεται σπίτι να φροντίζει τον 10χρονο Lucas Alexander, την 5χρονη Neva και τον 3χρονο Victor, οργανώνει το φιλανθρωπικό έργο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει με όνομα The Naked Heart Foundation και έχει ως στόχο του να παρέχει παιδότοπους στα παιδιά στη Ρωσία.

\"\"Μιλώντας στο περιοδικό Tatler για το τεύχος Μαΐου η Vodianova παραδέχεται ότι το πρόσωπό της δείχνει τόσο γλυκό, που θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον να την μεταμορφώσει σε vampy. Το 2009 το μοντέλο υπέγραψε μια τρίχρονη συμφωνία με τον γαλλικό οίκο, η οποία συμπεριλάμβανε και τη δική της κολεξιόν για κάθε σεζόν με το όνομα Natalia pour Etam.

Η Natalia, που φωτογραφήθηκε και για το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Elle, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά στην πόλη Gorky της Ρωσίας, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από όταν ήταν ακόμα 16 ετών. Το 2001 παντρεύτηκε τον Βρετανό Justin Portman. Φήμες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται κοντά στον χωρισμό, κάτι που όμως το μοντέλο αρνείται κατηγορηματικά.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook