Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε στην Τρίπολη ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Πλατανιά δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ σημείωσε ότι θα... προτιμούσε ο ΠΑΟΚ να αποκλείσει τον Αστέρα στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Έπαιξαν δύο καλές ομάδες, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, δεχθήκαμε κι αστείο γκολ... Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που το γκολ ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου, ήμασταν καλά. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μετά από τις αλλαγές της Τρίπολης, ήταν φυσιολογικό να έρθει το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, έδειξαν ετοιμότητα, πλέον πέφτει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όχι ότι ήρθαμε για να μην παίξουμε. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και καλή συνέχεια.

Δεν είναι εύκολα ούτε δύσκολα τα πράγματα. Εξαρτάται το πώς θα είμαστε. Με ενδιαφέρει τι θα κάνει η ομάδα μου. Άλλος τα αποφασίζει. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, και ότι αποφασίσει η Παναγιά...

Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα ότι θα στενοχωρηθώ αν ο Αστέρας αποκλείσει τον ΠΑΟΚ!"


Λευτέρης Αντωνακάκης