Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Σάκης Τσιώλης, με αφορμή το γεγονός ότι έχουν καθιερώσει στις κορυφαίες ομάδες της χώρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε και πάλι έναν καλό λόγο να πει για τον Πλατανιά.

Αναφορικά με την πρόκριση δήλωσε τα εξής:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Αστέρας είναι στους \”4\” του Κυπέλλου Ελλάδος, μια ανάσα από τον τελικό. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι η ομάδα καθιερώνεται στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει υψηλές βλέψεις και στόχους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, που μετά το πρωτάθλημα μπορούν και  αντεπεξέρχονται στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος και τιμούν την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήνουμε τώρα το Κύπελλο πίσω, δεν έχουμε άλλα περιθώρια να το ευχαριστηθούμε, μετά από 15 μέρες θα ξανασχοληθούμε πάλι. Τώρα σε προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή το μεσημέρι, ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος στόχος από εδώ και πλέον είναι η 2η θέση γιατί αυτή που μένει πάντα στην ιστορία είναι η θέση στην βαθμολογία της Super League».

Σχετικά με τον Πλατανιά είπε τα εξής: «Αν και ήταν δύσκολα τα αποτελέσματα, έδειξαν ήθος και πως πρέπει να είναι οι ομάδες στην SL. Μακάρι αυτή η ομάδα να κατορθώσει να παραμείνει στην Sl, έχουμε ανάγκη όλοι από τέτοιες συμπεριφορές.  Για τέτοιες ομάδες όπως ο Πλατανιάς πρώτος διδάξας είναι ο Αστέρας και ο κόσμος του»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook