Μια 31χρονη Βρετανίδα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού λίγα μέτρα μακριά από το κατάλυμα που είχε νοικιάσει με το σύντροφό της στις ακτές της Ισπανίας, στην περιοχή Costa del Sol.

Τρεις άντρες πλησίασαν τη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ περπατούσε μόνη της, επιστρέφοντας στο δωμάτιό της στην πόλη Benalmadena.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Opinion de Malaga» το ζευγάρι διασκέδαζε στη μαρίνα της περιοχής, όμως η γυναίκα αποφάσισε να γυρίσει στο δωμάτιό της νωρίτερα έχοντας καυγαδίσει με το σύντροφό της.

Κάλεσε ταξί, όμως επειδή ήταν αρκετά μεθυσμένη και έκανε εμετό ο οδηγός την ανάγκασε να βγει έξω. Έτσι η γυναίκα αναγκάστηκε να επιστρέψει με τα πόδια.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις αρχές, την ώρα που περπατούσε σε ένα τούνελ, κάτω από πολυσύχναστο δρόμο, την πλησίασαν οι τρεις άντρες, τους οποίους περιέγραψε ως «αραβικής καταγωγής».

Ο ένας ήταν περίπου 70 χρονών, ενώ οι άλλοι δύο κατά πολύ νεότεροί του.

Ο ένας εκ των τριών την κρατούσε κάτω με τη βία την ώρα που οι άλλοι την κακοποιούσαν σεξουαλικά. Στη συνέχεια τη λήστεψαν και διέφυγαν.

Τη γυναίκα βρήκε ένας περαστικός αναίσθητη έξω από το δωμάτιό της, όπου είχε φτάσει περπατώντας γύρω στις 3 τα ξημερώματα και ειδοποίησε τις αρχές.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook