Αγριος καυγάς ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Βαξεβάνη έξω από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Σε ένα διάλειμμα της επιτροπής ο κ.Βαξεβάνης συνομιλώντας με δημοσιογράφους αποκάλεσε τον Αδωνι Γεωργιάδη «μπουμπούκο». Ομως ο κ. Γεωργιάδης που ήταν ακριβώς πίσω του άκουσε τη συνομιλία με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ωραίο επίπεδο. Εγώ δεν σε έχω πει ποτέ μπουμπούκο».

Κώστας Βαξεβάνης: «Ναι γιατί εγώ δεν είμαι μπουμπούκος. Αυτοχαρακτηρισμός είναι.»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν είναι και το ξέρεις. Δεν το μάθατε εκεί στη Λέσβο και στην ΚΝΕ που ήσουν ποιος το είπε. Κι εγώ ξέρω ποια ήταν τα παρατσούκλια που σε φώναζαν οι γκόμενές που είχες κατά καιρούς. Αλλά δεν τα λέω. Θέλεις να τα πω;»

Κώστας Βαξεβάνης: «Πες τα αν τα ξέρεις. Η γυναίκα σου είναι στη λίστα.»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εξακολουθείς να λες ψέματα. Η γυναίκα μου σου έχει κάνει αγωγή. Αυτά θα τα πεις στο δικαστήριο. Η μετάφραση ήρθε και λέει ότι δεν είναι στη λίστα. Ως σχετιζόμενο πρόσωπο την αναφέρουν οι τράπεζες.»

Κώστας Βαξεβάνης: «Κάνε μου τη χάρη τώρα».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Και το μπουμπούκος μην το ξαναπεις. Θα σου κάνω και για αυτό αγωγή εκτός από όλα τα άλλα.»

Κώστας Βαξεβάνης: «Εντάξει παιδιά δεν είναι μπουμπούκος.»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εσύ μπουμπούκος μπορεί να μην είσαι αλλά ψεύτης είσαι.»

Κώστας Βαξεβάνης: «Μόνο για τηλεπωλητής είσαι. Το είδες το tweet που σου έκανα χθες είχε εκατό retweet.»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εχεις 100 ψεύτικα προφίλ. Για αυτό.»

Κώστας Βαξεβάνης: «Μόνο για τηλεπωλητής κάνεις. Δέκα κιλά βιβλία πέντε ευρώ. Ντρέπομαι που σε έχουν εκλέξει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ρε άντε κάνε μου τη χάρη τώρα.»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Eχω κρατήσει όλα τα tweet που έχεις ότι έκανες μήνυση και αγωγή στον Ταγματάρχη που είπε ότι πήρες δύο εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ. Παπάρια έκανες.»iefimerida.gr