Κάλεσμα σε όσους δημότες επιθυμούν να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, απευθύνει ο Δήμος Γόρτυνας κάνοντας παράλληλα γνωστό πως κατά την πρώτη περίοδο, θα λειτουργήσουν πέντε διαφορετικά τμήματα.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φόρα δίνεται η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους ενήλικες πολίτες του Δήμου Γόρτυνας να συμμετέχουν σε προγράμματα που αποσκοπούν στη δωρεάν και πολύπλευρη εκπαίδευση τους.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα χαρμόσυνα, όπως τα χαρακτήρισε, νέα, καθώς όπως ανέφερε ανοίγει μια νέα σελίδα για την επιμόρφωση των ενήλικων πολιτών της περιοχής.

\” Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την ανακοίνωση για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Δια Βίου μάθησης στο Δήμο Γόρτυνας. Θέλω να ευχαριστήσω την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε με κατεύθυνση την υλοποίηση του στόχου αυτού.

Η έναρξη των προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εκπαίδευση των ενήλικων δημοτών μας, καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην μάθηση, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και διευρύνοντας τους ορίζοντές τους.

Ευχόμαστε να έχει επιτυχία το πρόγραμμα, ενώ θα επιδιώξουμε να έχουμε πρόσβαση και σε άλλα παρόμοια προγράμματα, που έχουν ως στόχο την ενημέρωση, την επιμόρφωση και την κατάρτιση των δημοτών μας» ήταν τα λόγια του Δημάρχου.

Τα μαθήματα που θα λάβουν χώρα κατά την έναρξη της 1ης περιόδου είναι τα εξής:
Μαθήματα Πληροφορικής
Αγγλικά
Περιβάλλον- Οικολογία
Τοπική Ιστορία
Στο άμεσο χρονικό διάστημα όσοι από τους πολίτες του Δήμου Γόρτυνας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω προγράμματα, θα χρειαστεί να συμπληρώσουν μια ειδική αίτηση-φόρμα, την οποία θα προμηθευτούν από την ομάδα έργου του Κέντρου Δια βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Γόρτυνας.
Το Κ.Δ.Β.Μ θα ενημερώσει για την έναρξη υποβολής αιτήσεων.
Για πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα έργου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Γόρτυνας, (Ειρήνη Μελετάκη και Μαριάννα Ανδρεαδάκη), καλώντας στο τηλέφωνο 2892- 340342 ή εναλλακτικά αποστέλλοντας μήνυμα (e-mail) μέσου του διαδικτύου στη διεύθυνση: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook