Και κλαίγανε με λυγμούς γιατί δεν έδενε η μπεσαμέλ και δε ταίριαζε ο σολομός με τζίτζερ και ξύσμα πορτοκαλιού! Και αγωνιούσαν και ίδρωναν πάνω από τις κατσαρόλες. Και ψήφιζαν ο ένας τον άλλον να φύγει γιατί δεν «ήρθαν κοντά στη κουζίνα».

Οι δόλοι παίχτες του ελληνικού Master Chef ζήσανε αντίστοιχες περιπέτειες με αυτές της χώρας υπό πτώχευση. Καλή η γαστρονομία, η γευσιγνωσία και τα αστέρια της καταξίωσης του γκουρμέ, αλλά στην Ελλάδα ούτε για στουμπιστό κρεμμύδι και ελιά αχάραγη δεν αξιωνόμαστε πια. Και ενώ οι φήμες γιγαντώνονταν ότι υπάρχουν οικονομικά αδιέξοδα στην παραγωγή του διεθνώς επιτυχημένου ριάλιτι, το κανάλι φαινόταν να το παλεύει να αντέξει μέχρι το τέλος το πρόγραμμα.

Τελικά το Mega έδωσε στη δημοσιότητα επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει: «Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του Master Chef. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef για τη στήριξή τους».

Οι μεν συμμετέχοντες έκαναν όνειρα για καριέρα τουλάχιστον στο πλευρό της κ. Σκορδά και του συμπαρουσιαστή – υποψηφίου βουλευτού κάποτε, τεχνικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της παραγωγής και φυσικά τα μέλη της επιτροπής και η παρουσιάστρια κ. Συνατσάκη επένδυσαν επαγγελματικά στο σόου, για να βρεθούν όλοι τους έχοντας μόνο ως μάτια, ψάρια!

Δύσκολοι καιροί! Ζόρικες και απρόσμενες και οι εξελίξεις, ακόμη και το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα να μείνει ριάλιτι χωρίς τελικό νικητή! Προς αποκατάσταση τηλεοπτική φαίνεται να οδεύει προς το παρών ο κ. Λαζάρου όμως, ο όποιος περιμένει τηλεφώνημα από την κ. Θρασκιά για να έχει συμμετοχή στην εκπομπή της που ετοιμάζεται στην κρατική τηλεόραση.

newspost.gr/Α.Τ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook