Ο σημερινός πρωθυπουργός εφαρμόζει πλήρως την πολιτική που προεκλογικά ως αξιωματική αντιπολίτευση επέκρινε και απέρριπτε.

Ο Σαμαρας έγινε ένας νέος Γιώργος Παπανδρέου στην θέση του ΓΑΠ. 


Υποταγμένος κι αυτός όπως ο προκάτοχος του στα θελήματα των δανειστών και τις επιταγές της Τροικας.
Παρακολουθεί τον κόσμο να χάνει τις δουλειές του και τα εισοδήματά του, και ο ίδιος από τις Βρυξέλλες να προβαίνει σε… διαπιστώσεις. Να θυμίσουμε βέβαια ότι το ίδιο έκανε και ο Γιώργος,με τον Σαμαρά στο εσωτερικό της Ελλάδας να εξαγγέλλει τα…\’\’Ζάππεια\’\’ σε διάφορα νούμερα…και τις \’\’ψευτοεπαναδιαπραγματεύσεις\’\’ που ευαγγελιζόταν.

Κύριε Σαμαρά,ξεχνάτε οτι είστε Πρωθυπουργός. Ένας Πρωθυπουργός δεν επιτρέπεται να κάνει διαπιστώσεις για την δύσκολη πραγματικότητα.

Δεν σας πληρώνουμε γι\’ αυτο. Ούτε οι πολίτες σας επέλεξαν για…σχολιαστή ή ρεπόρτερ. Τη δουλειά που κάνετε και σχολιάζετε ή περιγράφετε μια κατάσταση,μπορεί να τη κάνει κι ένας πολίτης.
Ένας ηγέτης διαμορφώνει τα δεδομένα προς όφελος των πολιτών του,και προβλέπει τις εξελίξεις …δεν τις διαχειρίζεται.

Εσείς επιλέγετε να κάνετε το πρώτο, γιατί απλούστατα μάλλον έχετε συμβιβαστεί οτι εχουμε ως χώρα παραδώσει τα κλειδιά της διακυβέρνησης στους τοκογλύφους και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Την επαναδιαπραγμάτευση που εξαγγείλατε προεκλογικά με την οποία υφαρπάξατε την ψήφο των πολιτών εξακολουθώ να μη βλέπω…!!!

Κ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook