Όπως και το περασμένο Σεπτέμβριο έτσι και την Παρασκευή (15/03) το φιλικό του Α.Ο. Χανιά με την Ιωνία 2000 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων ήταν «χορταστικό».

Τότε είχε λήξει ισόπαλο με 3-3, τώρα φρόντισε ο Μποχώνης με γκολ στο φινάλε να χαρίσει στον ΑΟΧ τη φιλική νίκη με 4-3.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν έδειξαν αρκετή διάθεση και πήραν προβάδισμα στο 16’ με πέναλτι, που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάτσος.

Στο 27’ ο Σαντριάς με μονοκόμματο σουτ από σέντρα του Μποχώνη πέτυχε –έστω και ανεπίσημα- το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ, ενώ στο 42’ ο Τσάτσος είχε δοκάρι.

Στο 55’ ο Τόλιας με σουτ «νίκησε» τον Γύπαρη για το 2-1 και στο 63’ ο Πάγκαλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσάτσου έκανε το 3-1.

Στο 65’ ο Τόλιας με πέναλτι και στο 80’ ο Γιανολάρης έφεραν το 3-3 στο ματς, για να έρθει το γκολ του Μποχώνη στην εκπνοή.

 

Α.Ο. Χανιά: Μαρκαντωνάκης, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης (10’ λ.τρ. Τσατσαρής), Ζντράβκοβιτς, Παπαζούδης, Μποτωνάκης, Γωνιωτάκης, Τσάτσος, Πάγκαλος, Σαντριάς.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Γύπαρης, Κόνιαρης, Καμπλιώνης, Ψαράκης, Κουρτάνοβιτς.

Ιωνία 2000: Μαργαρώνης, Βολάνης, Ζιντιρίδης, Μπαντουράκης, Δασκαλάκης, Τζαγκαράκης, Χαλκιαδάκης, Βασιλομιχελάκης, Καβρουλάκης, Μπάτζιο, Βακαλουνάκης.

‘Επαιξαν και οι Καρπαθάκης, Τόλιας, Μπαδιεριτάκης, Μεζαρτζόπουλος, Καβακόπουλος, Μιχ. Σαρρής, Ντογκρασβίλι, Κουνέτας, Γιανολάρης.  

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook