Η αγγελία έμοιαζε πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ο εργοδότης έψαχνε μια νταντά για το γιο του, όσο θα ταξίδευαν με το γιοτ του στα τροπικά νησιά γύρω από την Αυστραλία.

Ο σκίπερ John Collins που είχε βάλει την αγγελία ήταν στην πραγματικότητα ένας κατά συρροή βιαστής.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή στο Brisbane σήμερα, ο οποίος τον καταδίκασε για σεξουαλική επίθεση εναντίον επτά γυναικών στο σκάφος του.

Ο 74χρονος κρίθηκε ένοχος για 10 βιασμούς. Σε πέντε περιπτώσεις είχε ρίξει ναρκωτικές ουσίες στα θύματά του για να τους επιτεθεί στη συνέχεια ενώ το νεότερο θύμα του ήταν μόλις 17 ετών.

Το περιστατικό αυτό είχε συμβεί το 1986, όταν η 17χρονη τότε κοπέλα απάντησε σε μια αγγελία για να εργαστεί ως ρεσεψιονίστ σε ένα μοτέλ στο Queensland. Τελικά ειδοποιήθηκε να τον συναντήσει στο γιοτ του, όπου και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την επαγγελματική τους σχέση.

Την κέρασε σαμπάνια για να γιορτάσουν το «κλείσιμο της συμφωνίας» και της επιτέθηκε και τη βίασε. Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει όμως δε μίλησε σε κανέναν για την περιπέτειά της, μέχρι που διάβασε στην εφημερίδα για ένα παρόμοιο περιστατικό βιασμού το 2000 και κατήγγειλε το βιασμό της στην αστυνομία.

Το τελευταίο του θύμα ήταν μια γυναίκα 19 χρονών, η οποία επίσης απάντησε σε αγγελία για εργασία.
Ο Collins κατάφερε επί έξι χρόνια να ξεφύγει της σύλληψης, μέχρι το 2006 όπου οι αρχές τον εντόπισαν στη Νότια Αυστραλία.

Η εκδίκαση της υπόθεσής του έγινε σήμερα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι καταδικάστηκε άδικα, υποστηρίζοντας ότι είναι 100% αθώος, γράφει η Daily Mail.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook