Υπήρξε μια από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες που περπάτησαν στην πασαρέλα. Η Βίκυ Κουλιανού, που έζησε τα χρόνια της αφθονίας τότε που αν ήσουν top model στην Ελλάδα ισοδυναμούσε με πολύ δουλειά, εξώφυλλα, εκπομπές φήμη και χρήματα.

Η Βίκυ αν και σήμερα είναι πάνω από τα 40 παραμένει μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα που μπορεί να άφησε τις πασαρέλες πίσω της δεν εγκατέλειψε όμως το χώρο της μόδας. Η πανύψηλη Βίκυ (είναι 1.83μ) τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων, τα οποία προς το παρόν διοχετεύει σε ελάχιστα μέρη και σε περιορισμένη αγορά.

Καθημερινά έρχεται σε επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται με το χώρο της ένδυσης και εκεί βρέθηκε πρώτη φορά με τον Δημήτρη. Έναν επίσης ψηλό και πολύ γοητευτικό άντρα, ο οποίος αν και αρκετά μικρότερος της δείχνει πολύ ταιριαστός μαζί της. Ο Δημήτρης που είναι λίγο πάνω από τα 30 και ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων.

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι περισσότερο από δύο χρόνια και μάλιστα συγκατοικούν στο Φάληρο.

Αν και η Βίκυ πάντα υπήρξε ανεξάρτητη γυναίκα που δεν ήθελε δεσμεύσεις και γάμους, κοντινοί της φίλοι λένε, ότι αυτή τη φορά η Βίκυ δείχνει πολύ πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Λέτε να αλλάξει και γνώμη και για το γάμο;

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook