Μετά από απόφαση του Ειρηνοδικείου Νίκαιας, ο Τόλης Βοσκόπουλος σήμερα το απόγευμα θα χάσει οριστικά το πατρικό του σπίτι στον Κορυδαλλό, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό.

Επίσης, υπάρχουν κτίσματα συνολικού εμβαδού 267,8 τετραγωνικών μέτρων αντικειμενικής αξίας 365.960€, εμπορικής αξίας 839.000€ και η πρώτη προσφορά ορίζεται στις 664.000€.

Σύμφωνα με το «Star», o γνωστός τραγουδιστής σκοπεύει να απευθυνθεί και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, διότι θεωρεί ότι κακοποιείται καθώς κι ότι υπάρχουν λάθη στον πλειστηριασμό, την ώρα που το ελληνικό δημόσιο πέρα από το προαναφερόμενο κτίριο, έχει κατασχέσει ακόμα πέντε, καθώς και όλα τα πνευματικά του δικαιώματα για τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι δεμένος συναισθηματικά με το σπίτι αυτό, αφού εκεί γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Όπως αναφέρει στην «Espresso» ο δικηγόρος του Γρηγόρης Μέντης, η διαδικασία του πλειστηριασμού μπορεί να είναι νόμιμη, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη για τον τραγουδιστή, αφού αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης που είχαν καταθέσει και μπορεί να συζητηθεί και αμέσως μετά τον πλειστηριασμό.

«Η απόφαση του Εφετείου ήταν απορριπτική της αίτησης αναστολής που είχαμε καταθέσει στο Πρωτοδικείο. Επομένως σε αυτή τη φάση δεν έχουμε κάποιο άλλο ένδικο μέσο ή βοήθημα να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να ανατρέψουμε την εξέλιξη. Ο πλειστηριασμός μπορεί να πραγματοποιηθεί πλέον κανονικά το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έφεση που ασκήσαμε δεν έχει εκδικαστεί. Αυτό που συζητήθηκε ήταν η αναστολή, η οποία γίνεται με μια πολύ απλή διαδικασία. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ναι μεν κινείται κανονικά η διαδικασία του πλειστηριασμού, παραμένει όμως η εκδίκαση της έφεσης, η οποία μπορεί να γίνει και μετά τον πλειστηριασμό. Ενδέχεται δηλαδή το πρόγραμμα του πλειστηριασμού να ακυρωθεί, ακόμα κι αν αυτός πραγματοποιηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook