Ποια είναι τα κορίτσια με την πιο γεμάτη ατζέντα για τη χρονιά και γιατί ξεχώρισαν;

\"\"

Kati Nescher: Στο ντεφιλέ της Chanel S13. Το 27χρονο μοντέλο που γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά μεγάλωσε στη Γερμανία εντυπωσίασε τον περασμένο Σεπτμέβριο στο Παρίσι με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται, αφού περπτησε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες: Chanel, Yves Saint Laurent, Alexander Mc Queen, Givenchy, Louis Vuitton.

\"\"

Anniek Kortleve: Στο ντεφιλέ του Moschino Cheap and Chic S13. Με τα μαλλιά στο χρώμα της φράουλας και τις φυσικές φακίδες, η δανέζα καλλονή έχει κερδίσει την προσοχή όλων, από τον Steven Meisel μέχρι το Nicolas Ghesquiere. Το models.com την κατατάσσει πρώτη στη λίστα με τα πιο hot ονόματα.

\"\"

Manon Leloup: Στο ντεφιλέ της Miu Miu S13. Η 20χρονη από τη Λιλ που ανέβηκε σε αμέτρητα catwlaks από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, βρίσκεται στην πρώτη θέση των Newcomers του models.com.

\"\"

Abbey Lee Kershaw: Στο ντεφιλέ της Anna Sui F12. Η 25χρονη Abbey Lee έρχεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας για να συνεχίσει την παράδοση της πατρίδας της σε αειθαλή σούπερ μόντελ όπως η Elle Mc Pherson.

\"\"

Joan Smalls: Στο ντεφιλέ του Jean Paul Gaultier S13. H 24χρονη πορτορικανή είναι το Νο1 μοντέλο στον κόσμο σύμφωνα με το models.com. Οι σχεδιαστές τη λατρεύουν για τον ανδρόγυνα δυναμισμό της.

\"\"

Anja Rubik: Στο ντεφιλέ της Stella McCartney S13. To αγαπημένο μοντέλο του Karl Lagerfeld είναι 29 χρονών, έχει γεννηθεί στην Πολωνία αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα.

\"\"

Karlie Kloss: Στο ντεφιλέ του Jean Paul Gaultier Gaultier S13. H 20χρονη Καλιφορνέζα απασχολεί τον κόσμο της μόδας εδώ και 7 χρόνια και είναι η αγαπημένη στα σόου των Αμερικάνων σχεδιαστών.

\"\"

Arizona Muse: Στο ντεφιλέ της Carolina Herrera F12. To 22χρονο μοντέλο από την Αριζόνα θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα.

\"\"

Cara Delevingne: Στο ντεφιλέ του Costume National S13. Mε την ατίθαση ομορφιά της, η 20χρονη αγγλίδα έχει ήδη αλλάξει τα πρότυπα και όλοι λένε ότι όχι μόνο αυτή θα είναι η χρονιά της αλλά και η δεκαετία της.

\"\"

Lindsey Wixon: Στο ντεφιλέ του Emilio Pucci F12. Αν και 18 χρονών, οι σχεδιαστές της έχουν αδυναμία χάρη στο ιδιαίτερο πρόσωπο αλλά και την ευκολία να μεταμορφώνεται από rock σε ρετρό και από έφηβη σε ντίβα. Οι haisrtylists λατρεύoυν να ασχολούνται με τα μαλλιά της προσθέτοντας ρομαντικές πλεξούδες όπως στον οίκο Pucci. Επιπλέον, είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Vanitas του Versace και της ανοιξιάτικης κολεξιόν μακιγιάζ της Chanel.

marieclaire.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook