Όλα τα ‘χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε…Και βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ο «Φερετζές» είναι ο Μύρων Σηφάκης, ο οποίος ως σωστός επαγγελματίας ζήτησε τις 29.000 ευρώ που του οφείλονταν από την ΠΑΕ ΟΦΗ για τις εργασίες που προσέφερε, κάτι που ανέφερε και το συμβόλαιο του και όπως αναμένονταν, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τον δικαίωσε!
Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με το άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο ΟΦΗ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και κατακύρωση αγώνα υπέρ του αντιπάλου μέχρι την ολοσχερή εξόφληση του ποσού που πρέπει να πάρει ο Σηφάκης. 
Το φυσιολογικό είναι, εφόσον ο ΟΦΗ έχει περάσει τα πάνδεινα, όσον αφορά στο οικονομικό, δεν θα κολλήσει στις 29.000 ευρώ, τώρα που βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας που θα του καλύψει το θέμα της αδειοδότησης. 
Αυτά ως προς τα τυπικά της ανακοίνωσης… Στα σημαντικά τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εξοφληθεί και απλά παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες. 
Μπαίνει όμως ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί βγήκε τώρα απόφαση, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κατάθεση των δικαιολογητικών; 
Αυτή αν θέλετε είναι η είδηση της ημέρας καθώς θεωρούμε ότι ο Σηφάκης έστω και αν δεν ήταν ξεχρεωμένος, αν χρειαζόταν, θα έκανε ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να μην γίνει η αφορμή για νέες αναταράξεις, ειδικά αυτή την περίοδο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση που βγήκε στο site της ΕΠΟ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση έκανε δεκτή την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 2539/21-1-2011 αίτηση του επαγγελματία προπονητή Μύρωνα Σηφάκη κατά της καθ’ ης με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΦΗ». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες ποινές σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 15/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου. 
Συγκεκριμένα, επιβάλλει στην καθ’ ης «ΠΑΕ ΟΦΗ» την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, ήτοι μέχρι την πλήρη και ολοσχερή καταβολή σε αυτόν του ποσού των είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ (29.000€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του αιτούντος για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας συνολικού ποσού πεντακοσίων εξήντα (560) ευρώ συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αριθμ. 362/2010 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο και της υπ’ αριθμ. 58/2010 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook