Δυστυχώς οι Βρυξέλλες συνεχίζουν την πολιτική που οδηγεί στην ύφεση και στην εξαθλίωση των εργαζομένων επιδιώκοντας σε δεύτερη φάση την φεντεραλοποίηση της Ευρώπης, δήλωσε σήμερα, Σάββατο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις αποφάσεις για την Κύπρο.

Μιλώντας σε προσυνέδριο του κόμματος στη Ρόδο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι επιδιώκεται η κατάργηση του έθνους – κράτους και ότι θα πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στη νέα τάξη πραγμάτων.

«Πριν από λίγες ώρες, στις 6 το πρωί είχαμε δυστυχώς την απόφαση του Eurogroup για την ένταξη της Κύπρου σε μνημόνιο, με εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η Κύπρος οδηγείται στην ίδια πολιτική, δηλαδή στην πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης που οδηγεί στην ύφεση, στην ανεργία, που οδηγεί ουσιαστικά στην κατάρρευση της οικονομίας», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Μοχλός για την Κύπρο δεν ήταν τα δημόσια οικονομικά, όπως εδώ αλλοιώθηκαν από την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου. Μοχλός ήταν οι τράπεζες που οδηγήθηκαν σε αυτή την κατάσταση λόγω του ότι στην προσπάθεια που έκαναν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία ώστε να μπει στον μηχανισμό στήριξης αγόρασαν ελληνικά ομόλογα τα οποία \”κούρεψε\” ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κατά το 50% με αποτέλεσμα να συρθεί μία χώρα με υγιή οικονομία όπως η Κύπρος στο μηχανισμό στήριξης και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», πρόσθεσε.

protothema,gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook