Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, από τους μαθητές τους Αθλητικού Σχολείου Ηρακλείου αλλά και τους καθηγητές, συναντώντας και συζητώντας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στάυρο Αρναουτάκη για την άρνηση του Υπουργείου Παιδείας να διοργανώσει τον Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση να στείλει αντιπρόσωπο στο Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στην Βραζιλία. 
Ως γνωστόν, το Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ, αν έπαιρνε την πρωτιά, οι μαθητές θα αποκτούσαν προνόμια για την είσοδο τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. 
Ο κ. Αρναουτάκης επικοινώνησε αμέσως με τους ιθύνοντες στο αρμόδιο Υπουργείο ζητώντας να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί και αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι τα κονδύλια από τον ΟΠΑΠ για τους αγώνες είχαν δοθεί, οπότε δεν υπήρχε λόγος ματαίωσης τους. 
Η απάντηση δεν ήταν συγκεκριμένη, καθώς όπως του είπαν, αν μέχρι την Παρασκευή δεν υπάρξει εξέλιξη, τότε οι αγώνες, δεν θα διεξαχθούν αφού έτσι και αλλιώς, ο χρόνος έχει περάσει και δεν γίνεται να διεξαχθεί πρωτάθλημα κοντά στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook