Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν για απώλειες βαθμών από τον Πλατανιά, που έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη κόντρα στον Πανιώνιο να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Super League.
Η χανιώτικη ομάδα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται στα Περιβόλια τους \”κυανέρυθρους\” που ήρθαν στα Χανιά με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα, για να \”κλειδώσουν\” κι αυτοί από την πλευρά τους την παραμονή στην κατηγορία. 
Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν και πάλι για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκη, Γκονζάλες και Καστέλς. 
Στην αποστολή ο 60χρονος προπονητής έχει επιλέξει τους: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γιακουμάκη, Γιάννου, Δέντσα, Δημήτρη, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδη, Ποτουρίδη, Στόλερ, Τέτε, Τζανή, Τσιντί.
Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος για τον Πανιώνιο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάμαρη, τον τραυματία Ανδράλα και τον Ντούνη, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Η αποστολή των Νεοσμυρνιωτών είναι η εξής: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Γανωτής, Ρόκας, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης.
Διαιτητής της αναμέτρησης, που ξεκινάει στις 17.15,θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και Βερρή (Λέσβου).

Για τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook