Δυο ανήλικοι Ρουμάνοι και ένας λίγο μεγαλύτερος ήταν οι δράστες της απόπειρας ληστείας σε ένα… κομμωτήριο στην Αμαλιάδα, όπου χτύπησαν την κομμώτρια για να αρπάξουν τις εισπράξεις της! Λίγο νωρίτερα, είχαν κλέψει χρήματα από ένα χρωματοπωλείο με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Οι περίοικοι που είδαν τι συνέβαινε έσωσαν την άτυχη κομμώτρια από τα χέρια των δυο πιτσιρικάδων ηλικίας 16 και 15 χρόνων και του 20χρονου συνεργού τους, βάζοντας τις φωνές και τρέποντάς τους σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μετά από λίγο, τους συνέλαβαν και βρήκαν πάνω τους 110 ευρώ που είχαν κλέψει από το χρωματοπωλείο και τρία κινητά. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές ή ληστείες.

Συμμορία νεαρών Ελλήνων πορτοφολάδων εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Ξάνθη, όπου οι τέσσερις νεαροί δράστες άρπαξαν 50 ευρώ από την τσάντα μιας 28χρονης χωρίς να τους αντιληφθεί.

Μόλις η κοπέλα κατάλαβε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, έβαλε τις φωνές και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά τσάκωσαν τρεις από αυτούς ηλικίας 18, 19 και 16 χρόνων που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Ξάνθης, ενώ ένας 19χρονος συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook