Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του έκανε σήμερα ο Εργοτέλης που έμεινε στο 0-0 με την Καλλονή στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα που απέχει πλέον μόλις 1 βαθμό!

Οι φάσεις του αγώνα:

6\’ Ο Ρομάνο με ωραία μπαλιά βγάζει μόνο του τον Ζάχορα, για να κάνει την προβολή και να τον κόψει την τελευταία στιγμή ο Κώτσιος.

11\’ Σέντρα του Μανούσου από τη δεξιά πλευρά, ο Ντιμπαλά θα κάνει την κεφαλιά, η μπάλα θα κτυπήσει στην πλάτη του Σαρρή και θα καταλήξει κόρνερ.

13\’ Ωραία κίνηση και δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη με το αριστερό, έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Σιδεράκης.

21\’ Μακρινό σουτ του Άλβες, η μπάλα ψηλά άουτ.

24\’ Κίτρινη κάρτα στον Ζάχορα.

28\’ Κόρνερ του Λαμπίν, θα έρθει η μπάλα μέσα στην περιοχή, εκεί όμως ο Ουέλιγκτον απο κοντά δεν μπορεί να κάνει την προβολή.

30\’ Ο Λεοζίνιο θα δώσει στον Ντιμπαλά, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο άουτ.

31\’ Κίτρινη κάρτα στον Πίτσο για φάουλ στον Λεοζίνιο.

32\’ Το φάουλ είναι σε καλή θέση για τους φιλοξενούμενους, λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, θα το εκτελέσει ο Λεοζίνιο όμως θα καταλήξει μακριά από το τέρμα του Αθανασίου.

38\’ Καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν έπειτα από κόρνερ του Λεοζίνιο και διώξιμο με το κεφάλι από τον Τζανακάκη, ο Αναστασιάδης θα κάνει την προβολή για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.

44\’ Κίτρινη κάρτα στον Καντζί.

48\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν μετά από κόρνερ του Λαμπίν και καρφωτή κεφαλιά του Σαρρή, ο Σιδεράκης θα μπλοκάρει πάνω στη γραμμή με διπλή προσπάθεια.

53\’ Παραλίγο… αυτογκόλ για τον Εργοτέλη, όταν ο Μπουχαλάκης με το κεφάλι έδιωξε το κόρνερ του Λεοζίνιο, για να περάσει η μπάλα ελάχιστα έξω από το τέρμα του Αθανασίου.

63\’ Καλή φάση για την Καλλονή με το σουτ του Μανούσου από τη δεξιά πλευρά, ο Αθανασίου θα πέσει και δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ.

86\’ Σουτ του Ντιμπαλά από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει άουτ.

88\’ Σέντρα από τον Μπουχαλάκη, γυριστή κεφαλιά του Ρομάνο μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.

90\’ Φάουλ σε πάρα πολύ καλή θέση για τον Εργοτέλη, ελάχιστα έξω από την περιοχή της Καλλονής, την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Λαμπίν, αλλά η μπάλα θα κτυπήσει πάνω στο τείχος.

91\’ Κίτρινη κάρτα στον Ρομάνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Τζανακάκης (67\’ Κοζορώνης), Σαρρής, Πίτσος, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον, Χαντί (77\’ Μπρούνο), Ζάχορα (58\’ Βερπακόφσκις), Λαμπίν.

Καλλονή (Μ. Τεννές): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (89\’ Σιλιγαρδάκης), Καντζί (77\’ Σερφά), Ντιμπαλά, Μανούσος (92\’ Μάρα), Κριπιντίρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook