Αν και οι τελικές προσπάθειες στα Περιβόλια ήταν 15-3 υπέρ του Πλατανιά ο Κώστας Παναγόπουλος υποστήριξε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.
Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου στο πρώτο μέρος, αλλά ανέφερε ότι στο β\’ ημίχρονο η ομάδα του κυριάρχησε και δέχθηκε πάλι γκολ από στημένη φάση.
\”Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Πλατανιά. Εμείς δεν είχαμε καθόλου ηρεμία, χάσαμε πολλές μπάλες και είχαμε αδυναμία στο να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Ωστόσο από ολιγωρία δική μας δεχθήκαμε το γκολ. Στα αποδυτήρια συζητήσαμε με τα παιδιά πως πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε αναγκαστικά τον Καμπάνταη και κάναμε και την αλλαγή με τον Μενδρινό. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση. Κερδίσαμε χώρους και αναγκάσαμε τον Πλατανιά να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και εσωτερικές. Όπως πήγαινε το παιχνίδι έδειχνε ότι θα κρινόταν στην τελευταία λεπτομέρεια, αλλά δεχθήκαμε πάλι από στημένη φάση και ολιγωρία δική μας το δεύτερο γκολ. Πιο δίκαιο θεωρώ ότι θα ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα\” δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι ο προπονητής των \”κυανέρυθρων\”.
Αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής είπε: \”Ούτε κομπιουτεράκια έχουμε βγάλει εμείς, ούτε ψάχνουμε με τα παιδιά μαξιλαράκια ασφαλείας. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά\”.

Για το αν ήταν πιο χαλαροί οι παίκτες του μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο: \”Δεν ήρθαμε στην Κρήτη για τουρισμό ούτε για διακοπές. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής και παραμένουμε ταπεινοί. Το ίδιο έγινε μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο, το ίδιο θα γίνει και τώρα που φεύγουμε ηττημένοι. Απλά δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς, στο δεύτερο βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε και που μπορούμε\”.

Για τον Πλατανιά: \”Δεν γνωρίζω αν σωθεί. Αυτό το ξέρουν ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας. Κάθε νίκη είναι σημαντική και μάλιστα κι αυτή που ήρθε κόντρα σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Πανιώνιος. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Πανιώνιος παλεύει για τη βιωσιμότητά του. Εδώ είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να χειροκροτεί και τις δυο ομάδες. Ήταν κάτι που μ\’ άρεσε. Όχι πως δεν συμβαίνει στη Νέα Σμύρνη, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά καθημερινά προβλήματα\”.

Για τον Χανιώτη τερματοφύλακα Περιστερίδη: \”Ο Κώστας έχει πλούσιο ταλέντο και το έδειξε σε όσα ματς έπαιξε. Η κλήση του στην Εθνική τα λέει όλα. Αλλά και ο Γιαννακόπουλος και ο Ανέστης είναι παιδιά που δουλεύουνε πολύ και πρόκειται από τους νεαρότερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Πρέπει να σημειώσουμε όμως και την σημαντική δουλειά που κάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Μάκης Βενιαμίν\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook