Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στα Χανιά λίγο μετά τη διασταύρωση για Μεγάλα Χωράφια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση την Εθνική Οδό, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με φορτηγό το οποίο ρυμουλκούσε καρναβαλικό άρμα και το οποίο κατευθύνονταν προς Μ. Χωράφια.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ΙΧ αυτοκίνητο να βγει εκτός πορείας και να  \”ντουμπάρει\” στη μέση του δρόμου.

Μέσα στο όχημα εγκλωβίστηκαν τραυματισμένα δύο άτομα και προς στιγμή σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική που έστειλε αμέσως κλιμάκιο για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβαίνόντων.

Ωστόσο, το ζευγάρι βγήκε από τα συντρίμμια του οχήματος με τη βοήθεια ανδρών του ΕΚΑΒ που τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η κυκλοφορία στο σημείο για λίγη ώρα διεκόπη καθώς η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για να καθαρίστει το οδόστρωμα από τα λάδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι δεν κινδυνεύει ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία σε συνδυασμό με το Α.Τ Σούδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook