Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του Πλατανιά σημείωσε ότι παρά το δώρο που έκανε η ομάδα του στον αντίπαλο, η Παναγιά βοήθησε για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 60χρονος προπονητής: "Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά τη δική μας. Είχαμε καλό ρυθμό και κάναμε αρκετές φάσεις για να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Εύκολες καταστάσεις που δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Κάναμε πάλι δώρο στον αντίπαλο. Έχουμε γίνει Άγιοι Βασίληδες! Αγχωθήκαμε όλοι μετά την ισοφάριση, αλλά τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Βοήθησε η Παναγιά για να το γυρίσουμε και να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ. Δεν μας απείλησε ο Πανιώνιος και το γκολ που έβαλε ήταν δώρο δικό μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μας λείπει ένα κλικ. Όλο αυτό το βαθμολογικό βάρος, η πίεση και το άγχος δικαιολογούν τα λάθη και την έλλειψη καθαρού μυαλού. Μας δοκιμάζει η Παναγιά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο άνετοι και να χαμογελάμε, αλλά μας δοκιμάζει τώρα που έρχεται και η Σαρακοστή. Να έχετε ευλογημένη Σαρακοστή όλοι σας".

Για το αν ήταν βήμα παραμονής: "Από βαθμολογικής αλλά περισσότερο ψυχολογικής άποψης ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε καλές παρουσίες αλλά τα δώρα μας στοίχησαν. Τώρα δεν μας στοίχισε. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την Παναγιά".

Για το αν φρεσκάρει την ενδεκάδα στα δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό για να έχει περισσότερες λύσεις με Βέροια, Λεβαδειακό: "Μην με βάζετε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτά τα αποφασίζει η Παναγιά. Κάθε ματς το βλέπουμε σαν να είναι το τελευταίο. Είμαι ακριβώς αντίθετος σε τέτοιες λογικές. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Σήμερα ήταν με πρόβλημα ο Αναστασάκος και με φόβο υποτροπής, ήταν οριακά ο Ναζλίδης και γι' αυτό δεν τον ξεκίνησα. Ο Αργυρόπουλος δεν ήταν σίγουρος αν μπορεί να συνεχίσει και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει το υλικό ώστε όλα τα παιδιά να αντικαταστήσουν αυτούς που απουσιάζουν".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζονται και τις τιμωρίες: "Δεν παίρνουμε κάρτες από διαμαρτυρίες. Αυτά τα καραγκιοζιλίκα του να τρέχουμε να διαμαρτυρηθούμε στον διαιτητή και στον επόπτη πέθαναν. Αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό στα παιδιά. Άλλαξαν 180 μοίρες σε αυτό το κομμάτι. Σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά ματώνουν. Πρέπει να το βλέπει ο κόσμος. Δεν υπάρχει βασικός παίκτης. Στην Τρίπολη με τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα και μέχρι το 65' ο Αστέρας δεν είχε πατήσει ούτε στην περιοχή μας, αλλά ούτε είχε κερδίσει κανένα κόρνερ. Αυτά δεν γίνονται ουρανοκατέβατα. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και παρουσιαστήκαμε έτσι. Γίνεται πολλή δουλειά. Και μη ξεχνάτε ότι τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν παίξει ποτέ στην καριέρα τους Τετάρτη-Κυριακή. Θα τη σώσει την ομάδα η Παναγιά. Μόνο αυτή μπορεί να φωτίσει τα παιδιά. Ούτε ο προπονητής, ούτε κανείς άλλος".


Λευτέρης Αντωνακάκης