Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Εργοτέλη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα την ερχόμενη Κυριακή, στο όμορφο νησί των «Φαιάκων». 
Η εξασφάλιση της παραμονής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην ανανέωση της συνεργασίας του Νίκου Καραγεωργίου, έχουν φέρει μια φυσιολογική χαλάρωση, την οποία όμως ο Καβαλιώτης τεχνικός, δεν έχει διατεθειμένος να ανεχτεί. 
Αναγκαστικά, στο προσκήνιο έρχεται και το ιατρικό ρεπορτάζ καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» είναι πολλά και σημαντικά. Συγκεκριμένα, πέραν του Ορφανού, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, σήμερα δεν προπονήθηκε ο Ηλίας Κυριακίδης καθώς έχει προσβληθεί από ίωση. Εκτός έμειναν και οι Αλεξόπουλος (Την Δευτέρα έκανε βάρη), Γιαλούσης και Ρομάνο. 
Ο Γιαλούσης έχει αιμάτωμα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, ενώ ο Ρομάνο υποφέρει από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο τελευταίος πάντως θα εκτίσει και την ποινή της τιμωρίας, οπότε έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. 
Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και η δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Ρουμπάκη αλλά και του τραυματία Φραγκουλάκη που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Κρητικής ομάδας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook