Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, αυξημένη υγρασία και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι νότιοι άνεμοι, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα βόρεια τμήματα να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα δυτικά ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 20/3, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 20/3, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 20/3, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αραιή συννεφιά περιμένουμε στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 20/3, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενή βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook