Στα χέρια των Αρχών κατέληξε ένας θρασύτατος Αρχανιώτης ο οποίος είχε γίνει κατ\’ επάγγελμα διαρρήκτης αυτοκινήτων.

Ο 30χρονος δε δίσταζε να \”σπάει\” αυτοκίνητα συγχωριανών του και να αρπάζει ότι έβρισκε. Η τελευταία του όμως διάρρηξη ήταν και η μοιραία αφού ένας συγχωριανός του τον είδε ειδοποίησε τις Αρχές και τον συνέλαβαν χθες το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

\”Συνελήφθη, χθες (18.03.2013), το μεσημέρι, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρχανών, του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, 30χρονος ημεδαπός, για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο 30χρονος αφού διέρρηξε δυο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού και 41χρονου ημεδαπού, εισήλθε στο εσωτερικό τους και αφαίρεσε από το αυτοκίνητο του 38χρονου, ένα (1) ράδιο κασετόφωνο, προκαλώντας φθορές αξίας τριών (3000) ευρώ, ενώ από το αυτοκίνητο του 41χρονου, ένα (1) ραδιοκασετόφωνο και δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, προκαλώντας φθορές των χιλίων (1.000) ευρώ.

Επίσης αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, προκαλώντας φθορές αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook