Ο Σύλλογος “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας, με τον Δήμο Ιεράπετρας και με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου οργανώνουν δράση προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας από σήμερα, Τρίτη 19-3-2013 έως και την Κυριακή 24-03-2013.
Στο πλαίσιό της δράσης θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός, οφθαλμιατρικός, οδοντιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος με επίσκεψη στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» και στην κινητή οδοντιατρική μονάδα που θα βρίσκονται στην Ιεράπετρα στην πλατεία Μακρή (στο δρόμο για το 4ο Δημοτικό Σχολείο) κατά τις ώρες 8.30π.μ – 14.30 μ.μ. και 17.30μμ. – 20.30 μ.μ.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη συνδρομή φορέων, συλλόγων και επαγγελματιών της περιοχής του ευρύτερου Δήμου της Ιεράπετρας με την εθελοντική προσφορά τους.
Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα κηδεμόνα, και να φέρουν το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας και σε περίπτωση που το παιδί συνοδεύεται από τρίτο την ειδική υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. 
Μετά την εξέταση παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και να λαμβάνουν οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας , Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράπετρας τηλ. 2842340342, στους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων καθώς επίσης και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook