Mία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μεταξύ ενός ανήλικου ηθοποιού από το Surrey και του συμφοιτητή του απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα βρετανικά media, παρόλο που τα ονόματα των προσώπων δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές της μέρες με το 17χρονο θύμα να δίνει ανώνυμα τις λεπτομέρειες για τον προ τριετίας βιασμό του από τον συνομήλικο ηθοποιό σαπουνόπερας όταν παρακολουθούσαν μαζί μαθήματα υποκριτικής σε σχολή του Λονδίνου.

Όπως καταγγέλλει ο ανήλικος, ο κατηγορούμενος τον προσέγγιζε επανειλημμένα είτε στις ανδρικές τουαλέτες, είτε με μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου. Εν τέλει, υπέκυψε υπό πίεση μετά την τελική παράσταση της ακαδημαϊκής χρονιάς. Για πολύ καιρό, το θύμα φοβόταν να αποκαλύψει όλα όσα τού είχαν συμβεί.

Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι οι ενέργειες του κατηγορούμενου έγιναν για να αποδείξει στην κοπέλα του ότι είναι bisexual και ότι θα έπρεπε να έχει επαφές με ένα αγόρι επειδή εκείνη είχε πάει με κάποιο άλλο κορίτσι.

Ο εισαγγελέας του ηθοποιού, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Μάιο, υποστηρίζει ότι ναι μεν υπήρχε επαφή, αλλά έγινε με την συναίνεση του θύματος.

Ο 17χρονος δεν άντεξε την πίεση και κατέρρευσε στην ακρόαση, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να εξετάζει την αδειοδότηση του θύματος να δώσει περαιτέρω στοιχεία μέσω βίντεο κλήσης.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook