Αλλάζει την κατάθεσή του και αρνείται ότι σκότωσε ο ίδιος τον παπά, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του άτυχου ιερέα στους Κρουνούς Ηλείας τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Ο κατηγορούμενος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, ισχυρίστηκε με νέα του κατάθεση ενώπιον του ανακριτή, ότι τον ανάγκασαν να ομολογήσει το έγκλημα, δίχως να το έχει κάνει.

«Δεν πυροβόλησα το σύζυγο της παπαδιάς και ουδέποτε πήγα στον τόπο του συμβάντος για να του αφαιρέσω τη ζωή. Εκείνη τη μέρα εργαζόμουν στην Κρέστενα από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:50 μετά το μεσημέρι. Με την παπαδιά επικοινωνούσαμε με γραπτά μηνύματα. Μου έγραφε πως με αγαπάει και μου ζητούσε να χωρίσω από τη γυναίκα μου. Μου έλεγε πως την έδερνε ο παπάς και μου ζητούσε και χρήματα… Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δε μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, σας λέω την αλήθεια» είπε ο 41χρονος κατηγορούμενος, χαρακτηρίζοντας τον 52χρονο ιερέα «ανθρωπάκι».

Ο φερόμενος δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ εναντίον της 45χρονης παπαδιάς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.  

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook