Την παραδοχή οτι ο Πλατανιάς μένει έξω από την κούρσα των μπαράζ για την άνοδο έκανε ο προπονητης της ομάδας, Τίμος Καβακάς, στην συνέντευξη τύπου μετά το άτυχο 3-0 στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή. Ο νεαρός τεχνικός αφού είπε οτι δεν ήταν αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας του τόνισε οτι πλέον κοιτάνε το αύριο και το πως θα γίνουν καλύτεροι στο μέλλον.


Η συνέντευξη τύπου:



Τίμος Καβακάς (προπονητής Πλατανιά):

 

«Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει μια πολύ καλή ομάδα και το ίδιο είχα πει όταν κερδίσαμε τα Ψαχνά στα Χανιά. Φτάσαμε εμείς οι 2 να διεκδικούμε μια θέση στα μπαράζ για την άνοδο. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και του κόσμου απέναντι στην ομάδα μας, που είναι μια ομάδα αξιέπαινη για την προσπάθεια της και με μια διοίκηση που είναι συνεπέστατη, όπως και η διοίκηση των Ψαχνών. Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται τέτοιες ομάδες. Θέλω να πω για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν φέτος, η ζωή συνεχίζεται.

Αν και είμαι εγωιστής, πρέπει να δεχθώ πως είμαστε εκτός μπαράζ και κοιτάζουμε το αύριο της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα των Ψαχνών, για την οποία έχω πει τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν».

 

Σε ερώτηση για την κακή εικόνα της ομάδας του είπε:

 

«Είναι σημαντικό να έχει παιδιά που έχουν εμπειρίες από πρωταθλητισμό και εμείς δυστυχώς, πέρα από 1-2 δεν έχουμε τέτοια παιδιά. Και αυτοί που έχουμε έχουν τραβήξει το κουπί όλη την χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος, κυνηγήσαμε ένα όνειρο, δεν μας βγήκε. Η ομάδα ουδέποτε είχε θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, όταν ανέλαβα την ομάδα ήταν τελευταία στην βαθμολογία και καταφέραμε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος να κυνηγάμε την είσοδο στα μπαράζ. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για την νίκη και αυτό ίσων να ενοχλεί και τις ομάδες που πάμε να παίξουμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει προπονητής που προετοιμάζεται για να χάσει. Και εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Δεν υποτιμάω τα Ψαχνά αλλά εμείς ήρθαμε για την νίκη και δεν τα καταφέραμε».

 

Ενώ τέλος για την φραστική επίθεση που δέχθηκε η ομάδα και την επόμενη  μέρα σημείωσε:

 

«Δεν μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά, καθώς για αυτήν την ομάδα πάντα εκφράζομαι με τα καλύτερα λόγια. Αυτό που είδαμε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φτιάχνουμε τόσο καιρό. Μπράβο μας που καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ και κάναμε τέτοια πορεία, ξεκινήσαμε τελευταίοι και φτάσαμε μέχρι και την κορυφή. θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα εάν ξεκινούσαμε την σεζόν με τον ίδιο προπονητή.»

Αντώνης Πριόνας (προπονητής Ηρακλή Ψαχν.):

 

«Όσον αφορά το παιχνίδι, εάν κάνουμε μια νίκη, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρόδου θα είμαστε σίγουρα στα μπαράζ στα επόμενα 2 παιχνίδια ποιος θα μας το έλεγε στην αρχή της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλη Εύβοια που μας στήριξε. Αυτά που είπε ο Τίμος για 2-3 φιλάθλους τα έχω πει και εγώ στο παρελθόν. Κάποια τέτοια θέματα πρέπει να τα προσέξουμε ιδιαίτερα. Μπράβο στα παιδιά, έκαναν την μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς, εμείς προσπαθήσαμε να αποβάλλουμε το άγχος και μας βοήθησε και η θεά μπάλα και η τύχη με το γκολ στο 5ο λεπτό. Σήμερα έπαιζαν οι 2 ποιοτικότερες ομάδες στην κατηγορία και μπορεί να μην βγει καμία από τις 2 στην Β’ Εθνική. Αλλά σίγουρα ο κόσμος θέλει να βλέπει ομάδες σαν τον Πλατανιά και τα Ψαχνά να παίζουν μπάλα. Ήταν η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο από όλες τις ομάδες που ήρθαν εδώ. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ στο 5’. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν έμπαινε το γκολ στην ευκαιρία του Πλατανιά και έκανε το 2-1. Μένω στην μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας.Το σκορ μερικές φορές μπορεί να είναι πλασματική εικόνα, δεν λέω πως ήταν πλασματικό το 3-0 αλλά μας πήγε το παιχνίδι. Ξαναλέω πως ο Πλατανιάς είναι η πιο ποιοτική ομάδα στην κατηγορία σε απόδοση μέσα στο γήπεδο, είναι η ομάδα του προπονητή. Σταθήκαμε πολύ καλά και θέλουμε πλέον να χαρούμε την νίκη. Θέλω να αφιερώσω την νίκη σε αυτούς που στα «πέτρινα»χρόνια ήταν εδώ και αν ξαναέρθουν θα είναι πάλι εδώ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook