Για την Παρασκευή και λόγω ωραρίου αναβλήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας η εκδίκαση της υπόθεσης του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, που κατηγορείται γιατί έβγαλε τις μπάρες στην εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας, κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

Από πολύ νωρίς, έξω από τα δικαστήρια της Λαμίας βρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στο δήμαρχο Στυλίδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μόλις ανέλαβε την ηγεσία του Δήμου Στυλίδας, τον περασμένο Ιανουάριο, άνοιξε τις μπάρες στην εθνική οδό για να έχουν, όπως ο ίδιος υποστηρίζει και σήμερα, ελεύθερη διάβαση οι κάτοικοι του δήμου του. «Το αποτέλεσμα εκείνων των κινητοποιήσεων ήταν να ξεκινήσουν τα έργα στο παράπλευρο δίκτυο και μοιράστηκαν στους κατοίκους περίπου 1.600 κάρτες ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια» είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο κ. Γκλέτσος, προσθέτοντας: «Κάτω από τις ίδιες συνθήκες, ακριβώς το ίδιο θα έκανα. Άλλωστε όλοι εμείς διεκδικούσαμε το δίκιο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook