Στα άκρα έφτασε για ακόμα μια φορά η συνύπαρξη του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, με τον πρώτο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, «είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου», όταν εξέλαβε ως άκρως προσβλητικό σχόλιο της βουλευτού για την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της συνεδρίασης (σ.σ. υποτίθεται ότι εξετάζεται η κυρία Μαρία Παντελή, που εμφανίζεται στο λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων), ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν αποτελεί «γόνο πολιτικού τζακιού» και πως είναι «αυτοδημιούργητος».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι το «καρφί» του προέδρου έχει στόχο την ίδια, δεν έχασε την ευκαιρία και του ανταπάντησε «τελικά, θα μας πείτε ποιος είναι ο πατέρας σας;».

Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ο κ. Μαρκογιαννάκης έγινε έξαλλος από την ερώτηση της βουλευτού, καθώς θεώρησε ότι προσβάλλει την τιμή της μητέρας του.

Χτυπώντας γραφεία και καρέκλες, φώναζε προς την κυρία Κωνσταντοπούλου πως «είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου», ενώ αποχώρησε από την αίθουσα, τρέμοντας. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, στους συνεργάτες του που έσπευσαν να τον ηρεμήσουν, είπε ότι «ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα και δεν την άρπαξα».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook