Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε από τον τετράχρονο γιο του ένας 33χρονος άνδρας στο σπίτι της οικογένειας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κλεινδιά Ηλείας.

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία που έχασε ένα δικό της παλικάρι και έμειναν ορφανά δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας ενός έτους και 4 ετών.

Αιτία του κακού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη από τις Αρχές, μια διαμάχη μέσα στο σπίτι του 33χρονου με έναν 19χρονο συγγενή του για κάποια γουρούνια ελευθέρας βοσκής του, που ανήκουν στον παππού του δεύτερου.

Ο 19χρονος αναζητείτο έως αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Πανόπουλου και του Αντρωνίου, όπου και τελικά συνελήφθη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο τελευταίο χωριό του δήμου Πύργου πριν το δάσος της Φολόης, η ήρεμη τοπική κοινωνία συγκλονίστηκε από το χαμό του 33χρονου συγχωριανού της. Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι ο 33χρονος βρισκόταν μέσα στο χώρο της κουζίνας του σπιτιού που μένει με την οικογένειά του και μοιράζεται τους γονείς του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένας 19χρονος συγχωριανός του συγγενής και φίλος του. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Κάτοικοι του χωριού υποστήριξαν πως εκείνη την ώρα είδαν τον 19χρονο να φεύγει με ταχύτητα με το αυτοκίνητό του, που όμως δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και να απομακρύνεται προς το δάσος.

Θρήνος στο Κλεινδιά

Η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος του άτυχου 33χρονου Βασίλη Αβράμη στην μικρή κοινωνία του χωριού Κλεινδιά του πρώην δήμου Ωλένης, ήταν απερίγραπτη σύμφωνα με το patrisnews.com. Αρκετοί συγχωριανοί αλλά και φίλοι μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί, θρηνούσαν τον χαμό του 33χρονου ενώ όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια και με δεδομένο πως ο άτυχος άνδρας, δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, ο Βασίλης, τις τελευταίες μέρες είχε βάλει και νέους στόχους στη ζωή του ενώ φαινόταν να προετοιμάζεται ήδη για τις εργασίες στις καλλιέργειες που διατηρούσε. Ένας άνθρωπος του μεροκάματου ο Βασίλης Αβράμης, που από μικρός είχε μάθει, οικοδομικές εργασίες και ελαιοχρωματισμούς έμελλε χθες το μεσημέρι να χάσει τη ζωή του αφήνοντας μόνους την σύζυγό του και τα δύο του ανήλικα παιδιά.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook