Μόνιμο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε το Παγκρήτιο Δίκτυο Νερού στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσής του που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 20 Μαρτίου 2013 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Το νέο Συμβούλιο αποτελείται από τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Θανάση Περισυνάκη, τον εκπρόσωπο της ΔΕΥΑ Ηρακλείου κ. Χαρίλαο Παπαματθαιάκη, τον εκπρόσωπο της ΤΟΕΒ Γέργερης κ. Πολύδωρο Αναστασάκη, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αδειούχων Υδραυλικών Νομού Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνο Φυσαράκη και 3 εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων.

Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη και το 7μελές Επιστημονικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τους κ.κ. Αντώνη Κουβαράκη και Κωνσταντίνο Δημάδη από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, τους κ.κ. Γεώργιο Καρατζά, Νικόλαο Καλογεράκη και Ηρακλή Μπουλουκάκη από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον κ. Νικόλαο Κατσαράκη από το Γενικό Τμήμα του ΤΕΙ Κρήτης, και τον κ. Ιωάννη Σιατίτσα από το Πανεπιστήμιο των Ορέων.

Στη συνέχεια υπογράφηκε το τελικό καταστατικό από τους παρευρισκόμενους και συζητήθηκαν αναλυτικά οι επόμενες δράσεις του Διεθνούς Δικτύου Νερού (INOWS) στο οποίο συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος το Παγκρήτιο Δίκτυο Νερού. 

Το μόνιμο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκρήτιου Δικτύου Νερού αναμένεται να συνεδριάσει το επόμενο διάστημα.