Στη Σύρο θα βρεθεί το σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων για να συμμετάσχει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Τριγώνου.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΙΟΧ:

Τέσσερα παιδιά στα Optimist και τρία στα Laser 4.7 συνθέτουν την αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Τριγώνου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου στη Σύρο.

Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και ο οποίος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς αναλόγως των θέσεων που θα καταλάβουν τα παιδιά, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν θέση στις Εθνικές ομάδες. Αυτό ισχύει για τις οκτώ και τις τέσσερις πρώτες θέσεις στα Optimist και τις επτά και τις τρεις στα Laser 4.7 για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Τριγώνου του Ι.Ο. Χανίων, Βασίλη Πολίτη, λόγω της προετοιμασίας που έχει γίνει από τους αθλητές και τις αθλήτριές του το προηγούμενο διάστημα, οι στόχοι στο Περιφερειακό είναι αρκετά υψηλοί.

«Όλη η προετοιμασία μας τους προηγουμένους μήνες ήταν για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο Περιφερειακό. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς και ο οποίος δίνει την ευκαιρία στα πρώτα 8 αγόρια και στα πρώτα 4 κορίτσια στα Optimist να πάνε στην Εθνική ομάδα. Το ίδιο ισχύει για στα Laser όπου στην Εθνική πάνε τα πρώτα 7 αγόρια και τα πρώτα 3 κορίτσια.

Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και θα τα δώσουν όλα. Αναλόγως με τις συνθήκες, θα μπορούσαν να τα πάνε καλά. Για τα περισσότερα είναι η πρώτη τους συμμετοχή καθώς μόνο ο Αλευράκης και ο Κοζωνάκης έλαβαν μέρος πέρσι», τονίζει ο Βασίλης Πολίτης.

Η αποστολή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου θα αναχωρήσει από τα Χανιά την Πέμπτη (21/3) το βράδυ ακτοπλοϊκώς και στο νησί της Σύρου θα βρίσκεται την Παρασκευή (22/3) το μεσημέρι. Την παραμονή του αγώνα έχει προγραμματιστεί μάλιστα να γίνει μία μίνι προετοιμασία πριν τους εποίσημους αγώνες.

Αναλυτικά η αποστολή, την οποία θα συνοδεύσουν ο προπονητής Βασίλης Πολίτης και ο έφορος Τριγώνου Βασίλης Κοζωνάκης, είναι η εξής:

Optimist: Νίκος Κοζωνάκης, Δημήτρης Αλευράκης, Ναταλία Νίλσεν, Κωνσταντίνος Γαλαζούλας.

Laser 4.7: Δανάη Γαγάρα-Κοζωνάκη, Οδυσσέας Μάμαλης, Δήμητρα Χριστοφορίδη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook