Στις πετυχημένες πρωτοβουλίες σε Χανιά και Ηράκλειο για προσφορές στα είδη εστίασης κάθε Τρίτη, προστίθεται πλέον και το Ρέθυμνο, αλλά για κάθε Πέμπτη.

Αναλυτικά διαβάστε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

\”Αγαπητοί φίλοι,φίλοι του Ρεθύμνου, φίλοι της πόλης μας,

Αποφασίσαμε να μη μείνουμε παρατηρητές σε μια οικονομική κατάσταση που ρίχνει τη διάθεσή μας και μειώνει την αγοραστική μας δύναμη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ο Σύλλογος Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων, ο Σύλλογος Κέντρων Διασκέδασης και ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων με την υποστήριξη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών με στόχο την τόνωση της αγοράς αλλά και του γενικού αισθήματος χαράς στην πόλη μας.

Με σημαντικές προσφορές στα καταστήματα αλλά και μειωμένες κατά πολύ τιμές σε κέντρα αναψυχής, καφετέριες, εστιατόρια, ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ!

Γιατί πλέον κάθε Πέμπτη στο Ρέθυμνο, έχουμε: Προσφορά και Χαρά!

Το αισιόδοξο αυτό μήνυμα, επικοινωνούμε με μια σειρά εμπνευσμένων αφισών και αυτοκόλλητων που στολίζουν κυριολεκτικά την πόλη μας, καθώς και με ραδιοφωνικά μηνύματα, καταχωρίσεις σε εφημερίδες αλλά και προβολή μέσω Ίντερνετ.

Το όλο εγχείρημα αποτελεί μια προσφορά των επιχειρήσεων και των καταστημάτων του Ρεθύμνου… με πολλαπλά οφέλη τόσο για την αγορά της πόλης μας όσο και για τους πολίτες της!

Έναρξη Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και για κάθε Πέμπτη.

Περισσότερες πληροφορίες και για τον τρόπο ένταξης στο παραπάνω πρόγραμμα, διατίθενται από τους Συλλόγους ή στην Ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου www.emporio-rethymno.gr (Προσφορές επιχειρήσεων)\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook