Ένας νυν και δυο… πρώην αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής υδατοσφαίρισης Ανδρών Σάκη Κεχαγιά.

Ο τερματοφύλακας του ΝΟΧ Κώστας Γαλανίδης, αλλά και οι Μανόλης Μυλωνάκης και Μανόλης Σολανάκης βρίσκονται στην 22άδα για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Γουόρλντ Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES Κώστας Γαλανίδης βρίσκεται ανάμεσα στους 22 πολίστες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (24/03) στις 12.00, στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.
Την Τετάρτη (27/03) η Εθνική παίζει με το Μαυροβούνιο στον Πειραιά και το Σάββατο (30/03) με την Κροατία στη Ριέκα.

Αναλυτικά οι κλήσεις είναι οι εξής: Αφρουδάκης Χρ., Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Τσαλκάνης (Βουλιαγμένη), Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. (Ολυμπιακός), Μιράλης, Μιμίδης Στ. (Χίος), Χρυσοσπάθης, Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES), Παπαδόγκωνας, Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γούβης (Ντούϊσμπουργκ), Γαλανόπουλος (Κέρκυρα). 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook