Εικόνες που προκάλουν σοκ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ταϊλάνδης και δείχνουν μια ομάδα αντρών να δέρνειι δύο ιερόδουλες από την Βιρμανία μέχρι που πέφτουν αναίσθητες στο πάτωμα.

Το βίντεο πιθανώς τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο είναι τραβηγμένο σε χώρο όπου οι σωματέμποροι φυλακίζουν τις γυναίκες αυτές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Βρετανικής Daily Mail που έχει το ρεπορτάζ περίπου 20 με 30 χιλιάδες γυναίκες από τη Βιρμανία διακινούνται στην Ταϊλάνδη μέσω παράνομων κυκλωμάτων για να εργαστούν ως σκλάβες του σεξ, ενώ η πλειοψηφία αυτών είναι κάτω των 18 ετών

Η Ταΐλάνδη είναι η χώρα χώρα με το μεγαλύτερο μερίδιο της πορνείας στη Νοτιοανατολική Ασία και αποτελεί χώρα υποδοχής των σεξοτουριστών από όλο τον κόσμο.

Οι ρίζες της πορνείας εδώ βρίσκονται στον πόλεμο του Βιετνάμ, κατά την διάρκεια του οποίου η πρωτεύουσα Μπανγκόκ ήταν μέρος \”ξεκούρασης\” για τους αμερικανούς στρατιώτες.

Η ανεργία στην Ταΐλάνδη ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες αναγκάζονται να στραφούν στην πορνεία για να βγάλουν τα προς το ζην.

news247.gr από Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook