Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα 11χρονο κορίτσι στο Χιούστον των ΗΠΑ, που είχε βιαστεί επανειλημμένως από τον ενήλικο ξάδελφό της, έγινε σήμερα μητέρα, σύμφωνα με το abc. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας.

Ο 21χρονος ξάδελφος της ανήλικης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ονομάζεται Ντιάντρ Ντέβον Ντέιβις-Ουίλιαμ έχει συλληφθεί και κατηγορείται για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική παιδική κακοποίηση. Ο δικαστής σήμερα μάλιστα, αύξησε τη χρηματική ποινή που του επιβλήθηκε από 50.000 σε 150.000 δολάρια.

Ο 21χρονος βίαζε για περισσότερους από επτά μήνες τη μικρή του ξαδέρφη, από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013. Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της, η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της κόρης της για τις ώρες που εκείνη έλειπε στη δουλειά, επιτίθετο στην 11χρονη σχεδόν επί καθημερινής βάσεως.

Η ανήλικη, μάλιστα, δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τα ξάδελφό της, τον οποίο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, παρακαλούσε κάθε φορά να σταματήσει τις επιθέσεις τους. Η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια, όταν η 11χρονη ήταν επτά μηνών έγκυος και οι καθηγητές της στο σχολείο άρχισαν να παρατηρούν τις εμφανείς αλλαγές επάνω της. Τότε επικοινώνησαν με τη μητέρα της και την ενημέρωσαν για όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο 21χρονος, όταν αποκαλύφθηκαν όλα έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στην ξαδέλφη του ρωτώντας της για ποιο λόγο μίλησε και απειλώντας την ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook