Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι δυτικού εντάσεως 7-8 μποφόρ

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις δυτικούς ανέμους έντασης 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 23/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 23/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 23/3, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έντασης 7-9 μποφόρ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook